LogiApps

YRITYS

LogiApps-ohjelmiston on toteuttanut Silvasti Software Oy. Vuonna 2008 perustetulla yrityksellä on vahva tausta kuljetusalan tietojärjestelmistä.

Silvasti Softwaren omistajalla ja toimitusjohtajalla Panu Silvastilla on yli 20 vuoden kokemus sekä tekniikan tohtorin koulutus ohjelmistotekniikasta. Hän aloitti tietojärjestelmien kehittämisen kuljetusliikkeille jo 1990-luvun alussa ollessaan vielä lukioikäinen, jolloin hän teki FileMaker-sovelluksia Apple Macintosh -tietokoneille. LogiApps-ohjelmisto varsinaisesti syntyi, kun Panu ohjelmoi Java-kielellä selainpohjaisen ajojärjestely- ja toiminnanohjausjärjestelmän perheensä yhtiölle Silvastin kuljetusliikkeelle vuonna 2008. Tuolloin LogiApps oli ensimmäisiä selainpohjaisia ajojärjestelyohjelmia.

Panu myös tuntee kuljetusalaa, koska hän on Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:n toinen perustaja ja edelleen yrityksen osakas sekä hallituksen jäsen. Yhtiö on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi erikoiskuljetusliikkeeksi.

LogiApps on edelleen Silvastin kuljetusliikkeen tärkein tietojärjestelmä, jota käytetään kuljetusten ja kuljetusprojektien suunnittelussa ja seurannassa sekä kaluston hallinnassa. LogiAppsin toimintoja kehitetään jatkuvasti Silvastin ja yli 150 muun asiakasyrityksen tarpeisiin. LogiAppsin vahvuus on toiminnanohjauksen, kaluston hallinnan ja reittioptimoinnin toimintojen tarjoaminen samalla helppokäyttöisellä ohjelmistolla.

Silvasti Softwaren tavoitteena on tarjota parasta ohjelmistopalvelua kuljetusyrityksille. Pyrimme vähentämään tieliikenteen ympäristövaikutuksia ohjaamalla asiakkaitamme entistä tehokkaampaan toimintaan ja kaluston käyttöön parantaen samalla heidän kannattavuuttaan.

Silvasti Softwaren liikevaihto on 1,4 milj. euroa vuodessa ja voimakkaasti kasvavan yrityksen toiminta on voitollista. Yhtiö työllistää 12 tietotekniikan ja logistiikan ammattilaista.

Silvasti