Bus Travel Oy Reissu Ruoti

”Linja-autoyhtiö Reissu Ruoti etsi palvelutoimittajaa uudistaakseen ajohallintajärjestelmänsä, asiakkuuksienhallinnan ja reaaliaikaisen ajoneuvohallinnan. Aiemmin näitä toimintoja oli käytty...

M. Korkiakoski Oy

”LogiAppsin suunnittelijat ovat selvästi olleet kuljetusalalla mukana ja osanneet kuunnella hyvin asiakasta”  Tero Korkiakoski, M. Korkiakoski Oy Raahelaisella M. Korkiakoski Oy:llä...

Lehdon Liikenne Oy

”Koronaepidemian takia koko hankintaprosessi hoidettiin alusta loppuun etäyhteyksiä hyödyntäen.”  Esa Lehto – Lehdon Liikenne Oy Lehdon Liikenne Oy on ollut mukana...

K-S Bulk Oy

”LogiAppsin ajojärjestely on selkeää ja ohjelma vähentää inhimillisiä virheitä kuljetusprosessissa. Meillä on paljon kuljetustapahtumia ja ohjelman ansiosta yksikään kuljetus ei jää laskuttamatta. Myös jälkiseuranta on helpottunut, koska kaikki tiedot suoritetuista kuljetuksista sekä lähetetyistä laskuista säilyvät järjestelmässä.” 

Hallituksen puheenjohtaja Heikki Virtanen 

Hyvönen Yhtiöt Oy

”LogiApps on tehostanut ajojärjestelyämme ja varmistaa laadukkaan toimintamallimme. Android-älypuhelin kuljettajan päätteenä on kätevä käyttää ja toimii hyvin.” 

Toimitusjohtaja Jukka Hyvönen 

KAT-Logistics Oy

 ”Yrityksemme laajentuessa käytämme tällä hetkellä kahdeksassa ajoneuvoyksikössä LogiAppsin mobiilisovellusta. Toimistolla ajojärjestelyn, laskutuksen ja tuntikirjauksen käyttämisen helppous on tuonut aikaa keskittyä muuhun toimintaan. Kuljettajilta on myös tullut myönteistä palautetta ohjelman helppokäyttöisyydestä sekä reaaliaikaisesta tiedonkulusta.” 

Toimitusjohtaja Kai Stenberg

Seinäjoen kaupunki

”LogiAppsilla hallitsemme monipuolisesti kaupungin sisäisiä kuljetuksia. LogiApps on myös toteuttanut meille ohjelmistoräätälöintejä ja olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja aikataulujen pitävyyteen.” 

Logistiikkapäällikkö Juha Kokko 

Delete Finland Oy

Delete Finland Oy on tammikuusta 2017 lähtien käyttänyt Silvasti Softwaren WasteApp-sovellusta jätekuljetusten hallintaan. 

”Olemme olleet tyytyväisiä alkuun ja sovellus on jo nyt säästänyt meiltä paljon aikaa ja vaivaa.” 

Markkinointijohtaja Petri Uomala 

Finavia, Jyväskylän lentoasema

”Olemme olleet tyytyväisiä sekä järjestelmään että LogiAppsin asiakaspalveluun. Lentoasemalla on korkeat vaatimukset kaikkien järjestelmien luotettavuudelle ja LogiApps on täyttänyt ne hyvin”. 

Lentoaseman päällikkö Esa Kainulainen 

Tietoturvan vuoksi emme julkaise tietoja kaikista asiakkaistamme. LogiAppsilla on yli 3000 aktiivista käyttäjää yli 100 asiakasyrityksessä tai yhteisöissä Suomessa, Saksassa ja Tanskassa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän referensseistämme.