Language:

LogiAppsin kehitystiimi vahvistuu

Saimme useita hyviä hakemuksia ohjelmistokehittäjän paikkaan. Kiitos kaikille hakijoille!

Tehtävään valittiin FL Sami Kähkönen, joka siirtyy Silvasti Softwarelle Jyväskylän yliopiston IT-palveluista.

Ohjelmistokehittäjän paikka avoinna

Silvasti Software Oy on logistiikan ja ajoneuvotelematiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on ohjelmisto kuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan, optimointiin ja seurantaan. Viisi henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto kasvaa vuosittain 30-40% ja teemme hyvää tulosta. Kansainvälistyvällä yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Saksassa ja Tanskassa.

Etsimme ohjelmoijaa kehittämään tuotettamme. Sinulla on korkeakoulututkinto tietotekniikasta (Ins. AMK / FM / DI / tohtori) sekä mielellään muutaman vuoden työkokemus ohjelmointityöstä, mutta voit myös olla juuri valmistunut. Sinulla on kokemusta vähintään yhdestä alla olevasta teknologiasta ja halua kehittää osaamistasi useammalla osa-alueella:

  • Web-ohjelmointi (Java, JavaScript, jQuery, Spring)
  • Android- tai iOS-ohjelmointi
  • ajoneuvotelematiikka, CAN-väyläyhteys ja satelliittipaikannus

Lisäksi katsomme eduksesi logistiikka-alan tuntemuksen ja osaamisen seuraavilla osa-alueilla:

  • testaus ja laadunvarmistus
  • käytettävyyssuunnittelu
  • kuljetusten ja reittien optimointialgoritmit
  • palvelinten ylläpito (VMWare, Linux ja Windows Server)
  • tietokantojen ylläpito ja tehokkuusoptimointi (MySQL ja MariaDB)

Työsi tulee olemaan hyvin monipuolista, sisältäen suunnittelua, ohjelmointia, testausta ja mahdollisesti myös palvelinten ylläpitoa.
Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä tiimissä mielenkiintoisten teknologioiden ja hankkeiden parissa, viihtyisän toimitilan Innova4-toimitalossa Lutakossa, asianmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työterveyshuollon lisäksi yrityksessämme on järjestetty hammashoito, meillä on lounas- ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdeautoon. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustaviin työaikoihin.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@logiapps.fi 30.4.2018 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon ”Ohjelmistokehittäjä”.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat Panu Silvastilta (panu@logiapps.fi, puh. 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 13-17.

Deleten jätekuljetuksia hallitaan WasteAppilla

Silvasti Softwaren uusi WasteApp-sovellus on saanut hyvän vastaanoton. Delete Finland Oy on tammikuusta 2017 lähtien käyttänyt sovellusta jätekuljetusten hallintaan.

”Olemme olleet tyytyväisiä alkuun ja sovellus on jo nyt säästänyt meiltä paljon aikaa ja vaivaa.”, kertoo Deleten markkinointijohtaja Petri Uomala.

www.delete.fi

Van & Poika Oy valitsi LogiAppsin

Van & Poika Oy valitsi toiminnanohjausjärjestelmäksi LogiAppsin. Vantaalainen Van & Poika Oy on vuodesta 1979 toiminut kuljetusalan perheyhtiö, jonka palveluksessa on nykyisin yli 40 ammattilaista. Yritys liikennöi lähes 50 ajoneuvolla.

www.autovan.fi

WasteApp – Sähköinen jätteen siirtoasiakirja

LogiApps-tuoteperheeseen on julkaistu uusi sovellus. WasteApp – Sähköinen jätteen siirtoasiakirja tekee jätteensiirrosta paperittoman ja helposti hallittavan.

Sovellus on tarkoitettu kaikille toimijoille, jotka käsittelevät siirto­asiakirjaa vaativia jätelajeja, kuten rakennus- ja purkujätettä, vaarallisia jätteitä, lietteitä tai pilaantunutta maata.

Lisätietoja:
www.wasteapp.fi

LogiAppsille uusi asiakas Saksasta

LogiApps on tehnyt sopimuksen saksalaisen kuljetusyrityksen Sommer GmbH:n kanssa. Heillä järjestelmä tulee laajalti käyttöön koko yrityksen toiminnanohjaukseen, jolloin LogiAppsilla hoidetaan mm. tilausten hallinta, ajojärjestely, laskutus, kuljettajien tuntikirjaukset mobiilisovelluksella sekä ajoneuvojen GPS-seuranta. Sommerilla on yli 60 ajoneuvoa.

LogiApps ja Suomen Kuljetusturva yhteistyöhön

LogiApps ja Suomen Kuljetusturva Oy ovat sopineet yhteistyöstä koskien LogiApps-ohjelmiston ja Kuljetusturvan digitaalisen eLearnDriver oppimisympäristön yhteistoimintaa. Kuljetusturva Oy toimii LogiAppsin edustajana kuljettajakoulutusta tarjoaville oppilaitoksille, jolloin oppilaitos voi hankkia LogiAppsin ja eLearnDriver-ympäristön samalla kertaa Kuljetusturvan kautta. LogiAppsiin myös toteutetaan kuljettajatietojen automaattinen siirto eLearnDriver-ympäristöstä, jolloin kuljettajia ei tarvitse perustaa kahteen järjestelmään.

Suomen Kuljetusturva on perustettu Kuopiossa vuonna 2010. Yritys tuottaa raskaan liikenteen kuljettajakoulutukseen käytännönläheisiä oppikirjoja ja opettajan esitysmateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusympäristöjä ja älypuhelinsovelluksia.

Lisätietoja:
Panu Silvasti, Toimitusjohtaja, Silvasti Software Oy, p. 050-3003159, panu@logiapps.fi
Jarkko Nisula, Myynti- ja logistiikkavastaava, Suomen Kuljetusturva Oy, 040-9014040, jarkko.nisula@kuljetusturva.fi

LogiApps yhteistyöhön PTV Groupin kanssa

LogiApps on solminut yhteistyösopimuksen saksalaisen PTV Group – ohjelmistoyrityksen kanssa. Jatkossa LogiAppsin reittien optimoinnissa hyödynnetään PTV:n karttateknologiaa. Käyttäjillemme tämä tarkoittaa, että optimoinnin tuottamat reittisuunnitelmat ja aikataulut ovat entistä tarkempia, kun käytössä on erittäin laadukas ja ajantasainen kartta-aineisto.

PTV Group on Euroopan johtava optimoinnin ja kuljetusten ohjauksen ohjelmistoja ja konsultointia tarjoava yritys, jonka liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

www.ptvgroup.com

12