Language:

Tilinpäätöksemme 2018 on valmistunut

Vuoden 2018 tilinpäätöksemme on valmistunut ja voimme ylpeänä esitellä sen lukuja:

 • liikevaihto 678.000€ (kasvua edellisvuodesta 58%)
 • liikevoitto 123.000€
 • omavaraisuusaste 51%

Panostuksemme tuotekehitykseen, asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin ovat olleet oikeita ja olemme löytäneet kannattavan kasvun tien. Tiimimme on kasvanut seitsemään henkeen ja hioutunut toimimaan yhdessä tehokkaasti.

Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen.

We have opening for concept owner

Silvasti Software Oy is an IT company, whose main product is LogiApps ERP system for transportation companies and other logistics operators. The fast-growing company is based in Jyväskylä and employs 6 professionals.

Silvasti Software is also the internal IT provider of Silvasti Group, the biggest special transportation company in Northern Europe, having nearly 200 employees and turnover of about 50M€. Silvasti Group has offices in Finland, Denmark, Germany, Poland and Russia.

We are looking for a concept owner of LogiApps system for Silvasti Group. Your key responsibilities are to:

 • translate business requirements into information system specifications
 • contribute to business process development
 • own and manage documentation of business processes relating to LogiApps
 • manage system testing and training
 • provide internal LogiApps user support

We expect relevant degree in computer science, logistics, or equivalent, and experience of multi-site system implementations, international training, process and system training, and requirements definition.

We also expect you to be fluent in Finnish and English.

We offer a challenging and interesting position in an international fast-growing company. You will be working in a team with experienced IT and logistics professionals. Our employees get lunch benefit, free dental care, and have an option to get a company car.

Please apply by 22.7.2018 by emailing your application and CV to recruiting@logiapps.fi, with a subject “Concept owner”.

For more information of the open job, please contact Panu Silvasti (panu@logiapps.fi, Tel: +358-50-3003159).

LogiAppsin kehitystiimi vahvistuu

Saimme useita hyviä hakemuksia ohjelmistokehittäjän paikkaan. Kiitos kaikille hakijoille!

Tehtävään valittiin FL Sami Kähkönen, joka siirtyy Silvasti Softwarelle Jyväskylän yliopiston IT-palveluista.

Ohjelmistokehittäjän paikka avoinna

Silvasti Software Oy on logistiikan ja ajoneuvotelematiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on ohjelmisto kuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan, optimointiin ja seurantaan. Viisi henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto kasvaa vuosittain 30-40% ja teemme hyvää tulosta. Kansainvälistyvällä yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Saksassa ja Tanskassa.

Etsimme ohjelmoijaa kehittämään tuotettamme. Sinulla on korkeakoulututkinto tietotekniikasta (Ins. AMK / FM / DI / tohtori) sekä mielellään muutaman vuoden työkokemus ohjelmointityöstä, mutta voit myös olla juuri valmistunut. Sinulla on kokemusta vähintään yhdestä alla olevasta teknologiasta ja halua kehittää osaamistasi useammalla osa-alueella:

 • Web-ohjelmointi (Java, JavaScript, jQuery, Spring)
 • Android- tai iOS-ohjelmointi
 • ajoneuvotelematiikka, CAN-väyläyhteys ja satelliittipaikannus

Lisäksi katsomme eduksesi logistiikka-alan tuntemuksen ja osaamisen seuraavilla osa-alueilla:

 • testaus ja laadunvarmistus
 • käytettävyyssuunnittelu
 • kuljetusten ja reittien optimointialgoritmit
 • palvelinten ylläpito (VMWare, Linux ja Windows Server)
 • tietokantojen ylläpito ja tehokkuusoptimointi (MySQL ja MariaDB)

Työsi tulee olemaan hyvin monipuolista, sisältäen suunnittelua, ohjelmointia, testausta ja mahdollisesti myös palvelinten ylläpitoa.
Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä tiimissä mielenkiintoisten teknologioiden ja hankkeiden parissa, viihtyisän toimitilan Innova4-toimitalossa Lutakossa, asianmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työterveyshuollon lisäksi yrityksessämme on järjestetty hammashoito, meillä on lounas- ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdeautoon. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustaviin työaikoihin.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@logiapps.fi 30.4.2018 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon ”Ohjelmistokehittäjä”.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat Panu Silvastilta (panu@logiapps.fi, puh. 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 13-17.

Deleten jätekuljetuksia hallitaan WasteAppilla

Silvasti Softwaren uusi WasteApp-sovellus on saanut hyvän vastaanoton. Delete Finland Oy on tammikuusta 2017 lähtien käyttänyt sovellusta jätekuljetusten hallintaan.

”Olemme olleet tyytyväisiä alkuun ja sovellus on jo nyt säästänyt meiltä paljon aikaa ja vaivaa.”, kertoo Deleten markkinointijohtaja Petri Uomala.

www.delete.fi

Van & Poika Oy valitsi LogiAppsin

Van & Poika Oy valitsi toiminnanohjausjärjestelmäksi LogiAppsin. Vantaalainen Van & Poika Oy on vuodesta 1979 toiminut kuljetusalan perheyhtiö, jonka palveluksessa on nykyisin yli 40 ammattilaista. Yritys liikennöi lähes 50 ajoneuvolla.

www.autovan.fi