Haemme järjestelmäkonsulttia

Haemme järjestelmäkonsulttia

Silvasti Software Oy on logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on ohjelmisto kuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan, reittioptimointiin ja kalustonhallintaan. Kymmenen henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto kasvaa vuosittain ja teemme hyvää tulosta. Kansainvälistyvällä yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Saksassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt järjestelmäkonsulttia vakituiseen työsuhteeseen LogiApps-tuotteemme parissa. Työssäsi tulet hoitamaan ohjelmiston käyttöönottoprojekteja ja koulutuksia sekä toimimaan käyttötuessa ja asiakaspalvelussa. Tulet myös toimimaan myynnin tukena, kun ohjelmistoa esitellään uusille potentiaalisille asiakkaille. Työssäsi hyvin tärkeää tulee olemaan kuljetusalalla toimivien asiakkaidemme logistisen liiketoimintaprosessin ymmärtäminen ja LogiAppsin sovittaminen ohjelman parametreilla. Monesti myös toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistoräätälöintejä, jolloin sinun tehtäväsi on määritellä vaatimuksia tuotekehitykselle. Omalta osaltasi tuot myös ideoita ja näkemystä tiekarttaamme, kun kehitämme LogiApps-ohjelmistoa pidemmällä tähtäimellä.

Voit olla kokenut konkari tai vasta muutaman vuoden työkokemuksen omaava. Sinulla on korkeakoulututkinto tietojärjestelmätieteestä, tuotantotaloudesta tai logistiikasta tai muu soveltuva koulutus. Sinulla on kokemusta alla olevista osa-alueista tai halua kehittää osaamistasi näillä osa-alueilla.

  • Logistiikka- ja kuljetusala
  • Toiminnanohjausjärjestelmät ja resurssisuunnittelu
  • Taloushallintojärjestelmät
  • Ajoneuvotelematiikka ja kalustonhallinta

Järjestelmäosaamisen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa. Edellytämme myös sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä tiimissä mielenkiintoisten teknologioiden ja hankkeiden parissa, viihtyisän toimitilan Innova4-toimitalossa Lutakossa, asianmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työterveyshuollon ja hammashoidon lisäksi meillä on lounas- ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdeautoon. Työajat joustavat tarvittaessa ja etätyö on mahdollista.

Hae työpaikkaa 23.5.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@logiapps.fi ja laittamalla viestin otsikoksi ”Järjestelmäkonsultti”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Panu Silvasti (panu@logiapps.fi, puh: 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 11-17.