Language:

Tyytyväisiä asiakkaita

Lehdon Liikenne Oy

”Koronaepidemian takia koko hankintaprosessi hoidettiin alusta loppuun etäyhteyksiä hyödyntäen. Etäyhteydet olivat kuitenkin toimivat ja yhteyshenkilöllä oli miellyttävä, asiakasta kuunteleva asenne, joten luottamus rakentui vaikkei henkilöitä tavannutkaan fyysisesti koko prosessin aikana.” Lue lisää.

Toimitusjohtaja Esa Lehto

M. Korkiakoski Oy

”LogiAppsin tekijät ovat osanneet miettiä, mitä kuljetusala tarvitsee – siellä on juuri ne oikeat palikat eikä mitään ylimääräistä. Nostan insinööreille hattua! He ovat selvästi olleet kuljetusalalla mukana ja osanneet kuunnella hyvin asiakasta.” Lue lisää.

Toimitusjohtaja Tero Korkiakoski

K-S Bulk Oy

”LogiAppsin ajojärjestely on selkeää ja ohjelma vähentää inhimillisiä virheitä kuljetusprosessissa. Meillä on paljon kuljetustapahtumia ja ohjelman ansiosta yksikään kuljetus ei jää laskuttamatta. Myös jälkiseuranta on helpottunut, koska kaikki tiedot suoritetuista kuljetuksista sekä lähetetyistä laskuista säilyvät järjestelmässä.”

Hallituksen puheenjohtaja Heikki Virtanen

Kuljetusliike Jukka Hyvönen Oy

”LogiApps on tehostanut ajojärjestelyämme ja varmistaa laadukkaan toimintamallimme. Android-älypuhelin kuljettajan päätteenä on kätevä käyttää ja toimii hyvin.”

Toimitusjohtaja Jukka Hyvönen

KAT-Logistics Oy

”Yrityksemme laajentuessa käytämme tällä hetkellä kahdeksassa ajoneuvoyksikössä LogiAppsin mobiilisovellusta. Toimistolla ajojärjestelyn, laskutuksen ja tuntikirjauksen käyttämisen helppous on tuonut aikaa keskittyä muuhun toimintaan. Kuljettajilta on myös tullut myönteistä palautetta ohjelman helppokäyttöisyydestä sekä reaaliaikaisesta tiedonkulusta.”

Toimitusjohtaja Kai Stenberg

Finavia

LogiApps toimitti Finavian Jyväskylän lentoasemalle järjestelmän kunnossapitokaluston automaattiseen laskutukseen. Järjestelmä pohjautuu GPS-seurantaan ja geofencing-teknologiaan.

”Olemme olleet tyytyväisiä sekä järjestelmään että LogiAppsin asiakaspalveluun. Lentoasemalla on korkeat vaatimukset kaikkien järjestelmien luotettavuudelle ja LogiApps on täyttänyt ne hyvin”.

Lentoaseman päällikkö Esa Kainulainen

Seinäjoen kaupunki

”LogiAppsilla hallitsemme monipuolisesti kaupungin sisäisiä kuljetuksia. LogiApps on myös toteuttanut meille ohjelmistoräätälöintejä ja olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja aikataulujen pitävyyteen.”

Logistiikkapäällikkö Juha Kokko

Delete Finland Oy

Delete Finland Oy on tammikuusta 2017 lähtien käyttänyt Silvasti Softwaren WasteApp-sovellusta jätekuljetusten hallintaan.

”Olemme olleet tyytyväisiä alkuun ja sovellus on jo nyt säästänyt meiltä paljon aikaa ja vaivaa.”

Markkinointijohtaja Petri Uomala

Tietoturvan vuoksi emme julkaise tietoja kaikista asiakkaistamme. LogiAppsilla on lähes 3000 aktiivista käyttäjää yli 100:ssä asiakasyrityksessä tai yhteisöissä Suomessa, Saksassa ja Tanskassa. LogiAppsilla suunnitellaan ja hallinnoidaan mm. jakelu- ja noutokuljetuksia, elintarvikekuljetuksia, kemikaalikuljetuksia, konttikuljetuksia, vaihtolavakuljetuksia, erikoiskuljetuksia ja jätekuljetuksia. Ohjelmisto on käytössä myös ympäristöyrityksissä, nostopalveluyrityksissä, maansiirtoliikkeissä sekä linja-autoyrityksissä.

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän referensseistämme.