Language:

Koulukuljetukset

LogiApps-kuvituskuvat-netti-1_004
LogiApps soveltuu koulukuljetusten reittien optimointiin, jolloin optimointia hyväksi käyttäen on laskettu kuljetusreitit koululaisia kuljettaville takseille ja linja-autoille. Laskennassa on määritelty jokaisen kuljetuksen osalta osoitetiedot sekä aikaikkunat noudolle ja toimitukselle.

Optimointi tilanteen muuttuessa

Jos tilanne muuttuu, esimerkiksi lukujärjestykset vaihtuvat muutaman kuukauden jaksoissa, niin optimoinnin voi suorittaa aina uudelleen päivitetyillä tiedoilla. Tällöin optimointi ei ole kertatoimenpide, vaan jatkuva prosessi, joka voidaan joustavasti suorittaa aina uudelleen, kun tilanne muuttuu. LogiAppsin asiantuntijat ovat tiiviisti mukana optimoinnin käyttöönotossa, mutta tarkoitus on, että kunnan koulukuljetuksista vastaavat henkilöt voivat jatkossa käyttää optimointia myös itsenäisesti – mikä on myös joustava ja kustannustehokas ratkaisu.

Lisätietoja LogiAppsin optimoinnista »

Ajoneuvoseurannan hyödyntäminen

LogiAppsin GPS-seurantaa voidaan hyödyntää koulukuljetusten seuraamisessa. Liikennöitsijät voivat asentaa autoihin kiinteän Aplicom-seurantalaitteen, jolloin kuljetusten tilaaja (kunta tai kaupunki) näkee reaaliajassa kuljetusten tilanteen. Myös historiatietoja, kuten ajettuja reittejä sekä nopeuksia, voidaan tarkastella turvallisuusnäkökulmasta sekä myös laskutuksen tarkistamista varten. GPS-seurannan saa toiminaan myös edullisen Android-puhelimen kautta, jolloin kiinteää asennusta ei tarvita.

Lisätietoja GPS-seurannasta »

Mobiilisovellus

Jos autoissa on käytössä Android-puhelimet tai -tabletit, niin optimoidut ja ajantasaiset kuljetusreitit voidaan välittää kuljettajille myös suoraan puhelimeen tai tablettiin. Tällöin esimerkiksi päivittäisten muutosten tiedottaminen helpottuu.

Lisätietoja mobiilisovelluksesta »

Pilvipalvelun hyödyt

LogiApps on toteutettu pilvipalveluna, jolloin ohjelma on kustannustehokas ja toimii paikasta riippumatta.

Lisätietoja pilvipalveluista »