Varutransport inom vägtrafiken

Systemet LogiApps har ursprungligen utvecklats för familjeföretaget Transportfirma Ville Silvasti Ab. Efteråt har systemet anpassats för flera branscher, inklusive specialtransporter, tanktransporter, containertransporter, livsmedelstransporter, distributionstransporter, växelflakstransporter, avfallstransporter, marktransport, lyftserviceföretag etc.

Våra nöjda kunder inom transportbranschen inkluderar: 

M. Korkiakoski Oy 

”Skaparna av LogiApps har kunnat tänka på vad transportbranschen behöver – det har just vad som behövs och inget extra. Jag lyfter på hatten för ingenjörerna! Det är tydligt att de varit med i transportbranschen och har kunnat lyssna bra på kunden.”  

Verkställande direktör Tero Korkiakoski 

K-S Bulk Oy

”LogiApps körplanering är tydlig och programmet minskar mänskliga fel i transportprocessen. Vi har många transporter och tack vare programmet lämnas ingen transport ofakturerad. Även efteruppföljningen har blivit lättare, eftersom alla uppgifter om utförda transporter och skickade fakturor finns kvar i systemet.” 

Styrelseordförande Heikki Virtanen 

Kuljetusliike Jukka Hyvönen Oy

”LogiApps har effektiviserat vår körplanering och säkerställer att vår verksamhetsmodell har hög kvalitet. Det är behändigt och fungerar bra för chauffören att använda en Android-smarttelefon som terminal.” 

Verkställande direktör Jukka Hyvönen 

Seinäjoki stad

”Med LogiApps hanterar vi transporterna inom staden på ett mångsidigt sätt. LogiApps har också anpassat programvaran för oss och vi har varit nöjda med kvaliteten på arbetet och att tidtabellerna håller.” 

Logistikchef Juha Kokko 

Delete Finland Oy

Delete Finland Oy har sedan januari 2017 använt Silvasti Softwares applikation WasteApp för hantering av avfallstransporter. 

”Vi har varit nöjda från början och appen har redan nu sparat oss mycket tid och möda”. 

Marknadsföringsdirektör Petri Uomala 

Av informationssäkerhetsskäl publicerar vi inte uppgifter om alla våra kunder. LogiApps har 4 000 aktiva användare i över 150 kundföretag eller samfund i Finland, Tyskland och Danmark. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra referenser.