Kakor på webbplatsen

Silvasti Software Oy:s webbplats använder kakor i enlighet med denna policy. I policyn får du en uppfattning om varför kakor används, hur de används och hur du själv kan kontrollera användningen. 

Allmän information om användningen av kakor 

Vi använder kakor för att bättre förstå våra besökares beteende på webbplatsen och för att erbjuda en personlig användarupplevelse. Med hjälp av kakor vill vi till exempel göra webbplatsen snabbare och smidigare och utveckla den i en mer användarvänlig riktning. Vi använder inte kakor för att samla in eller vidarebefordra användarnas personliga information till en tredje part.

Vilka kakor använder vi och hur?

Google Analytics 

Vi använder Google Analytics för att samla in information om hur besökare använder våra webbplatser. Vi samlar in information för att försäkra oss om att webbplatsen uppfyller användarnas behov (till exempel för att användaren enkelt ska hitta vad hen letar efter) och för att förstå vilka delområden vi kan förbättra. 

Google Analytics lagrar information om vilka sidor du besöker, hur länge du stannar på webbplatsen, hur du kom till webbplatsen och vilka länkar du klickar på.

Leadfeeder 

Vi använder kakor för att registrera, mäta och utveckla eventuell kundspecifik marknadsföring och för att identifiera företag som har besökt vår webbplats.

Hantering av kakor 

Du kan godkänna, radera eller helt förbjuda användningen av kakor i din webbläsare. Observera att ett förbud mot användning av kakor kan begränsa webbplatsens funktion och din användarupplevelse. Inställningarna är olika i olika webbläsare, så du kan bekanta dig med hur de ändras till exempel i hjälpavsnittet i webbläsaren du använder.

Mer information om kakor och hanteringen av dem får du på Cybersäkerhetscentrets webbplats (https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/sv/var-verksamhet/reglering-och-tillsyn/konfidentiell-kommunikation).