Lehdon Liikenne Oy

”Koronaepidemian takia koko hankintaprosessi hoidettiin alusta loppuun etäyhteyksiä hyödyntäen.” 

Esa Lehto – Lehdon Liikenne Oy

Lehdon Liikenne Oy on ollut mukana henkilöliikenteessä alan alkuajoista lähtien kehittäen perheyrityksenä palveluita jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. 

Miksi LogiApps? 

”LogiApps löytyi kun kollegani oli tutustunut jo aiemmin sovellukseen ja kehotti katsomaan mitä se tarjoaa. Nopean tutustumisen jälkeen laitoin toimittajalle kyselyn ja kuvailun perusteella järjestelmä tuntui meille sopivalta. 

Toimintamme on viime vuosina laajentunut useammalle paikkakunnalle aiemman yhden keskuspaikan sijaan. Tämän myötä aiemmin käyttämämme järjestelmä ei enää palvellut tarpeitamme ja aloitimme digitalisaatioon liittyvän kehitysprojektin. LogiApps valikoitui koska se oli toimiva järjestelmä ja kehittyneempi kuin aikaisempi. Lisäksi toimittajan halukkuus kuunnella asiakasta ja vastata toiveisiin olivat tärkeitä piirteitä. 

Luottamuksen rakentuminen etätyökaluilla 

Koronaepidemian takia koko hankintaprosessi hoidettiin alusta loppuun etäyhteyksiä hyödyntäen. Etäyhteydet olivat kuitenkin toimivat ja yhteyshenkilöllä oli miellyttävä, asiakasta kuunteleva asenne, joten luottamus rakentui vaikkei henkilöitä tavannutkaan fyysisesti koko prosessin aikana. 

Itse järjestelmän käyttöönotto oli kivuton. Kesällä kun hankinta tehtiin, yrityksen muu toiminta oli koronan takia vähäisempää ja tällöin henkilökunnalla oli hyvin aikaa perehtyä uuteen sovellukseen ja toimintamalleihin. Käyttöönoton kanssa ei ollut vaikeuksia. 

LogiAppsilla joustavuutta 

Arvosanaksi LogiAppsille annan 8,5. Aina pitää jättää varaa parantamiseen. Vaikka sovellusta ei olekaan lähtökohtaisesti tehty linja-autopuolelle, epäkohdat ovat vain nyansseja, eivät mitään oleellisia puutteita. Ja näitä toiveita toimittaja on kuunnellut tarkalla korvalla. 

Järjestelmä on jo nyt helpottanut työskentelyä. Kun saamme kaikki prosessit haltuun, pystyn tekemään lähes kaikki, arviolta 90 % töistäni etänä. Tämä on iso muutos entiseen. Normitilanteessa olen paljon ulkomailla ja ennen kaikki työt odottivat toimistolla tekemistä keikan jälkeen. Tästä iso kiitos järjestelmän kehittäjille. 

Voin suositella LogiAppsia, se on toimiva järjestelmä kuljetusalalle.”