Language:

Ohjelmistokehittäjän paikka avoinna

Silvasti Software Oy on logistiikan ja ajoneuvotelematiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on ohjelmisto kuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan, optimointiin ja seurantaan. Yhdeksän henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto kasvaa vuosittain 30-50% ja teemme hyvää tulosta. Kansainvälistyvällä yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Saksassa ja Tanskassa.

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen tuotteidemme parissa. Sinulla on korkeakoulututkinto tietotekniikasta ja kokemusta ohjelmointityöstä, mutta voit myös olla vasta valmistunut. Sinulla on kokemusta vähintään yhdestä alla olevasta teknologiasta ja halua kehittää osaamistasi useammalla osa-alueella:

  • Web-ohjelmointi (Java, JavaScript, Spring, jQuery)
  • Android- tai iOS-ohjelmointi
  • ohjelmistointegraatiot ja rajapinnat

Katsomme eduksesi logistiikka-alan tuntemuksen ja osaamisen seuraavilla osa-alueilla:

  • kuljetusten ja reittien optimointialgoritmit
  • testaus ja laadunvarmistus
  • käytettävyyssuunnittelu
  • ajoneuvotelematiikka, CAN-väyläyhteys ja satelliittipaikannus
  • toiminnanohjaus- ja taloushallinto-ohjelmistot
  • relaatiotietokannat ja SQL-kieli

Työnkuvaa voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta tarjolla on monipuolisia tehtäviä sisältäen suunnittelua, ohjelmointia, testausta sekä työskentelyä asiakasrajapinnassa.

Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä tiimissä mielenkiintoisten teknologioiden ja hankkeiden parissa, viihtyisän toimitilan Innova4-toimitalossa Lutakossa, asianmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työterveyshuollon ja hammashoidon lisäksi meillä on lounas- ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdeautoon. Työajat joustavat tarvittaessa ja etätyö on mahdollista.

Hae työpaikkaa 21.9.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@logiapps.fi ja laittamalla viestin otsikoksi ”Ohjelmistokehittäjä”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Panu Silvasti (panu@logiapps.fi, puh: 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 11-17.