Language:

Ohjelmistokehittäjän paikka avoinna

Silvasti Software Oy on logistiikan ja ajoneuvotelematiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on ohjelmisto kuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan, optimointiin ja seurantaan. Viisi henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto kasvaa vuosittain 30-40% ja teemme hyvää tulosta. Kansainvälistyvällä yrityksellä on asiakkaita Suomen lisäksi Saksassa ja Tanskassa.

Etsimme ohjelmoijaa kehittämään tuotettamme. Sinulla on korkeakoulututkinto tietotekniikasta (Ins. AMK / FM / DI / tohtori) sekä mielellään muutaman vuoden työkokemus ohjelmointityöstä, mutta voit myös olla juuri valmistunut. Sinulla on kokemusta vähintään yhdestä alla olevasta teknologiasta ja halua kehittää osaamistasi useammalla osa-alueella:

  • Web-ohjelmointi (Java, JavaScript, jQuery, Spring)
  • Android- tai iOS-ohjelmointi
  • ajoneuvotelematiikka, CAN-väyläyhteys ja satelliittipaikannus

Lisäksi katsomme eduksesi logistiikka-alan tuntemuksen ja osaamisen seuraavilla osa-alueilla:

  • testaus ja laadunvarmistus
  • käytettävyyssuunnittelu
  • kuljetusten ja reittien optimointialgoritmit
  • palvelinten ylläpito (VMWare, Linux ja Windows Server)
  • tietokantojen ylläpito ja tehokkuusoptimointi (MySQL ja MariaDB)

Työsi tulee olemaan hyvin monipuolista, sisältäen suunnittelua, ohjelmointia, testausta ja mahdollisesti myös palvelinten ylläpitoa.
Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä tiimissä mielenkiintoisten teknologioiden ja hankkeiden parissa, viihtyisän toimitilan Innova4-toimitalossa Lutakossa, asianmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työterveyshuollon lisäksi yrityksessämme on järjestetty hammashoito, meillä on lounas- ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdeautoon. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustaviin työaikoihin.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@logiapps.fi 30.4.2018 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon ”Ohjelmistokehittäjä”.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat Panu Silvastilta (panu@logiapps.fi, puh. 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 13-17.