Language:

Myyntipäällikön paikka avoinna

Silvasti Software Oy on logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme LogiApps on toiminnanohjauksen ja ajoneuvotelematiikan ohjelmisto kuljetusliikkeille, bussiyrityksille ja muille logistiikkayrityksille. Seitsemän henkilöä työllistävän yrityksemme liikevaihto on kasvussa ja teemme hyvää tulosta.

Asiakkaamme sijaitsevat pääosin Suomessa, mutta meillä on asiakkaita myös muissa Pohjoismaissa sekä Saksassa.

Etsimme myyntipäällikköä edistämään LogiApps-ohjelmistotuotteemme myyntiä. Vastuualueesi on:

  • luoda strateginen myyntisuunnitelma asiakaskuntamme laajentamiseksi ja ryhtyä toteuttamaan suunnitelmaa
  • edustaa yritystämme, tuntien perin pohjin tuotteemme ja palvelumme
  • hankkia myyntiliidejä, tavata potentiaalisia asiakkaita sekä rakentaa ja vaalia asiakassuhteita

Edellytämme soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, kokemusta ohjelmistojen myyntityöstä, sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä mahdollisuutta matkustaa vähintään 30% työajasta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa tulet työskentelemään kokeneiden ohjelmistotekniikan ja logistiikan ammattilaisten kanssa. Työntekijämme saavat lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun ja ilmaisen hammashoidon. Tarjoamme myös mahdollisuuden työsuhdeautoon.

Hae työpaikkaa 25.11.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@logiapps.fi ja laittamalla viestin otsikoksi ”Myyntipäällikkö”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Panu Silvasti (panu@logiapps.fi, puh: 050-3003159). Parhaiten tavoittaa arkisin klo 11-17.